Noget om Film Episode 378: Nobody

FE8F84F0-FD5E-4A8F-A11A-7DE5C3F16941

Nobody er nyeste skud på den hastigt voksende bølge af John Wick-insipirerede actionfilm, men hvad gør man som filmmager for at få kopien til at skille sig ud fra originalen? Simpelt – man erstatter naturligvis den ikoniske hund fra John Wick med en tun-spisende kat! Vi undersøger om det er nok til at få den streaming-aktuelle Nobody til at skille sig ud fra mængden.

Følg os på Facebook og send jeres herlige spørgsmål og kommentarer til nogetomfilm@gmail.com. Del gerne podcast, blog og FB-side med jeres venner – vi bliver så glade. Og husk – hvis der bare er en enkelt af jer, der deler podcast med en enkelt af jeres venner, så er der en mere, der hører Noget om Film. Og er det i sidste ende ikke det, som det hele handler om?

iTunes

Soundcloud

Spotify

Facebook