Noget om Film Episode 278: Hellboy

Er The Shape Of Water i virkeligheden Hellboy-seriens tredje udspil? Kan man se John Wick uden på noget tidspunkt at bemærke navnet Baba Yaga? Og kan man ødelægge Youtubes algoritme på 23 sekunder? Vi anmelder den streaming-aktuelle og ganske kontroversielle genstart af Hellboy-serien. Halvskidt lyd og dårlig forbindelse skal ikke stoppe Noget om Film-toget – vi holder fanen højt selv når lydbølgerne går lavt! I næste uge er vi dog heldigvis tilbage til de normale lydforhold.

Følg os på Facebook og send jeres herlige spørgsmål og kommentarer til nogetomfilm@gmail.com. Del gerne podcast, blog og FB-side med jeres venner – vi bliver så glade. Og husk – hvis der bare er en enkelt af jer, der deler podcast med en enkelt af jeres venner, så er der en mere, der hører Noget om Film. Og er det i sidste ende ikke det, som det hele handler om?

iTunes

Soundcloud

Spotify

Facebook